Om Varden Spesialistsenter

Vi er et tverrfaglig fellesskap av spesialister bestående av psykologer, psykiatere, psykoterapeuter, psykomotoriske fysioterapeuter, fysioterapeuter og leger. Vi har høy kompetanse, god faglig bredde, arbeider utfra en helhetlig tenkning og er fleksible.

Vi tilbyr psykoterapi og personlig utvikling med fokus på bevissthet og potensialene som bor i alle. Vi tenker helhetlig og arbeider med tanker, følelser, kropp og sjel. Vi deler et menneskesyn hvor vi tror på at det i ethvert menneske finnes iboende ressurser og evner som kan hjelpe den enkelte å heles. Vi mennesker står overfor mange av de samme utfordringene i livet, og formes i de nære relasjonene og omgivelsene vi vokser opp og lever i.

Vår jobb som terapeuter er å hjelpe den enkelte til å se de tilpasningene som ikke lenger er hensiktsmessige, og utvikle nye og nødvendige kapasiteter. I dette arbeidet er problemer muligheter til bevisstgjøring, vekst og ny mening i livet.

Noen vanlige problemstillinger mennesker tar kontakt med oss for er; selvutvikling, håndtering av stress, å leve med kroniske lidelser, depresjon/nedstemthet, angst og fobier, sorg og tap, traumer og sjokk, samlivsbrudd, psykosomatiske plager, muskulære spenningstilstander, smertetilstander/migrene, utmattelse/ME, utfordringer relatert til jobb, livskriser og eksistensielle temaer, støtte til pårørende med mer.