Psykolog – Julie Barrie

Det er vanlig å grue seg for å ta kontakt med psykolog.

– Hva skal jeg si? Vil jeg bli forstått? Er problemene mine som andres? Og kan jeg få hjelp?

Jeg har stor respekt for alle som kommer til terapi og ønsker å jobbe med ting de synes er vanskelig, enten det gjelder dem selv eller noen de er glad i. Det er en styrke å ta tak i det som er vondt, og ofte det som må til for at vi skal oppleve mer glede og vitalitet i livene våre.

Nervesystemet vårt (hode + kropp) jobber med å beskytte oss fra smertefulle opplevelser, men ofte kan kroppens forsvarssystem over tid bli nettopp det som opprettholder lidelsen eller symptomene. Det er da vi kan oppleve å “sitte fast” og at gjentatte forsøk på å få det bedre ikke synes å virke.

I terapi arbeider vi med å få tak i kilden til smerten eller symptomene, og hjelpe kroppen med å lege seg selv og komme ut av uhensiktsmessige spor.

Terapi er derfor ikke noe terapueten kan “gjøre på”, eller for klienten, men et samarbeidsprosjekt der både klient og terapeut har viktige og nødvendige bidrag. Ved at klienten og terapueten sammen begynner å utforske det som er vanskelig – setter ord på det og kjenner etter følelsene i kroppen innenfor rammene av en trygg relasjon – hjelper vi nervesystemet med å bearbeide det vonde og gi slipp på uhensiktsmessige forsvarsstrategier.

I dag går jeg kontinuerlig til veiledning hos erfarne psykolog kollegaer innen de metodene jeg bruker, slik at jeg sørger for å holde meg oppdatert og hele tiden får tilbakemelding på arbeidet mitt for å utvikle meg videre.

Problemstillingene folk tar kontakt med kan være uro/angst, nedstemthet/depresjon, stressplager, utmattelse, spiseforstyrrelser, traumer/kriser, smertetilstander, familie- eller samlivsproblemer, arbeidsrelaterte utfordringer m.m.

Jeg er født i 1978, og har 11 års høyere utdanning; Psykologistudiet fra Universitetet i Oslo, Mellomfag i utviklingspsykologi fra Universitetet i Oslo og en Bachelor i Informasjon og Samfunnskontakt fra BI. Jeg har også tatt en 3-årig videreutdanning Intensiv Dynamisk Korttidsterapi (ISTDP), og holder for tiden på med en videreutdanning i Emosjonsfokusert Parterapi (SEFT).

Fra tidligere har jeg jobbet med voksne i spesialisthelsetjenesten (DPS), på familievernkontor med par og familier, og i kommunehelsetjenesten med barn, ungdom, foreldre og par. Jeg er sertifisert kursleder for samlivskurset Bufferkurs og har flere foreldreveiledningsoppdrag fra det offentlige.

Priser dagtid (08.00-16.00): (Prisene justeres 01.01 hvert år).

  • Terapi 45 min. = 1390 kr fom 01.01.23.
  • Terapi 60 min. = 1790 kr fom 01.01.23.
  • Parterapi 60 min. = 1900 kr fom 01.01.23.
  • Parterapi 75 min. = 2390 kr fom 01.01.23.

→ Priser ettermiddag/kveld etter 16.00: + tillegg på 150 kr.

  • Skriftlige uttalelser = 900 kr. for ½ time.

NB! Avbestilling av avtalt time må skje senest 48 timer før oppsatt tid!

Jeg tilbyr også timer over video for dem som ønsker det. Les mer her.

Faktura sendes etter timen via vipps eller på e-post. (Betaling med kort eller kontant er også mulig).

Ta kontakt på sms, tlf. eller mail for spørsmål eller timebestilling. (Hvis du tar kontakt på mail og ikke får svar i løpet av 2 dager, så send en sms. Har opplevd at mail kan bli filtrert ut i søppelpost).

Velkommen!

Tittel Psykolog
Driftsavtale Nei
Telefon 40245789
E-post julie.barrie@gmail.com