Høsten 2020 begynte to nye medarbeidere ved Varden Spesialistsenter; Leandra Perotta og Zena Geard. Leandra er en australsk-italiensk klinisk psykolog og psykoterapeut, som har bred terapeutisk erfaring og integrerer klinisk psykologi, jungiansk, eksistensiell og uttrykksterapi. Hun har arbeidet internasjonalt som foreleser og lærer i 40 ulike land, og snakker i tillegg til flytende engelsk og italiensk, også svært godt fransk.

For å lese mer om Leandra eller bestille time, trykk her. 

Zena Geard en britisk/norsk sertifisert psykoterapeut (EAP), terapeut og veileder i psykodrama, og familie og parterapeut. Hun har en mastergrad i systemisk familieterapi og har blant annet jobbet i privat barnevern og på familievernkontoret. Hun spesialiserer seg på par, traumer og seksualitet og har holdt seminarer om hvordan jobbe med par, og om hvordan vi kan integrere og forstå tilknytningsteori gjennom vår nye forståelse av traumer. Hun er også en erfaren tilrettelegger innen teambuilding, lederutvikling og mekling.

For å lese mer om Zena eller bestille time, trykk her.

I tillegg til at de tilbyr parterapi hver for seg, tilbyr de også parterapi sammen.

«Ofte er den eneste skolen for relasjoner vi har gått i, vært våre opprinnelsesfamilier, hvor vi kan ha lært dysfunksjonelle relasjonsmodeller vi ikke setter spørsmålstegn ved. Å arbeide med to terapeuter skaper et trygt rom og lar deg bli sett og møtt i alle de forskjellige nyansene i forholdet.»